Verslag 2019

12 volle flights, 48 tevreden deelnemer, een blije organisatie, een gastvrije en top accommodatie op een geweldige locatie. Dat is een hele korte samenvatting van de 15e editie van de Golfdag Brandevoort 2019. Oke, het weer speelde ook een fantastische hoofdrol in dit geheel, laten we dat niet ontkennen, maar alles bij elkaar was het weer een meer dan geslaagde editie.
Ook dit jaar mochten we weer in de baan genieten van een waar culinair hoogstandje van de chef en z’n team van Golfbaan Het Woold in Asten onder het genot van een heerlijke wijn of andere versnapering. Zodra de foto’s beschikbaar zijn zullen ze op de website staan.
Natuurlijk werd er ook een flinke dosis fanatiek gegolfd door de deelnemers wat resulteerde in de volgende resultaten:

Eerste prijs: Team Junior Braakman – Gijs van de Loo en Joost Sars
Tweede prijs: Team Rijsbergen – Ad en Wendy van Alphen
Derde prijs: Team Vice – Pieter en Marjon Dekkers

Laagste netto score met 70 slagen (-2): Team Rijsbergen – Ad en Wendy van Alphen

Longest heren: Joep van Lieshout
Longest dames: Marjon Dekkers

Neary heren: Frans van Ommeren
Neary dames: Anne Marie Bambacht

Dan hadden we nog een extraatje voor 2 deelnemers en dat waren Frank der Kinderen en Maya der Kinderen – Plugers die vorig jaar meededen met de clinic, zo besmet werden met het golf virus dat ze in de tussen tijd hun GVB gehaald hebben en fanatiek zijn gaan golfen dus meededen met de grote wedstrijd.
En ook hadden we iets extra’s voor een trouwe deelnemer die daarbij ook nog eens een (hoofd)sponsor is geworden en dat is Eric Visser. Een trouwe deelnemer die al 15 jaar meedoet en dus geen editie heeft overgeslagen. Top.

Bij deze iedereen bedankt, deelnemers, sponsoren, Het Woold, de fotografe Eline en het weer (we hopen dat je volgend jaar ook weer acte de présense geeft in dezelfde hoedanigheid).

We hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien en houd de website en/of uw mail in de gaten want zodra de nieuwe datum bekend is voor 2020 zullen we deze meteen communiceren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.