Programma

Beste golfliefhebbers, de datum voor 2019 is bekend!
24 augustus 2019

Die zaterdag is het weer de Golfdag Brandevoort op de golfbaan van Het Woold in Asten-Heusden, dus zet de datum in uw agenda. Het is niet gelukt om deze weer in het voorjaar te plannen ivm de volle club- en leden agenda. Maar dat mag de pret niet drukken want we gaan er van uit dat het ook dit jaar weer een hele gezellige dag gaat worden met mooi weer, een topbaan, lekker eten en geweldige spelers.
Dit jaar hebben we weer met Het Woold kunnen regelen dat het eten in de baan is dus het unieke concept van voorgaande jaren, wat zo ontzettend in de smaak viel en de dag uniek maakt, is weer terug.
Ook nu blijft de zondag weer vrij voor familie en vrienden, de zaterdag ochtend beschikbaar voor sporten, boodschappen doen of de tuin bijhouden en dan is er ’s middags genoeg tijd over voor een lekker rondje golf met een heerlijk verzorgt 3-gangen menu.
We denken dat het weer een mooi en betaalbaar arrangement is en hopelijk is dit ook in 2019 weer de garantie van een topdag. Wat de exacte spelvorm gaat zijn weten we nog niet want we willen graag dat iedereen een beetje op tijd binnen is zodat de dag niet ‘te’ lang duurt. Hou de website in de gaten voor alle informatie.

Hoe ziet de dag er in grote lijnen uit ?

De baan is de hele dag open dus u kunt eerder komen om al te oefenen of in te slaan
vanaf 14.00 uur: ontvangst gasten met koffie en gebak en gelegenheid tot oefenen (range ballen worden ter beschikking gesteld door de organisatie)
14.45 uur: welkoms woord plus vertrek naar de holes
15.00 uur: Gedeeltelijke shotgun wedstrijd 18-holes PAR-72 Vier Eijckenbaan
      Baancatering:
      Het voor- en hoofdgerecht wordt voor u geserveerd op de baan
ca. 21:00 uur binnenkomst en gelegenheid tot douchen en omkleden
      Het dessert wordt voor u geserveerd bij terugkomst in het clubhuis
ca. 21.30 uur De prijsuitreiking
ca. 23.00 uur: Einde prachtige golfdag

De kosten voor deelname Golfdag Brandevoort 2019 bedragen € 77,50 per deelnemer aan de wedstrijd. Indien u lid bent van Golfclub Het Woold ontvangt u een gratis greenfee zodat u een andere keer kunt golfen en een relatie gratis kunt uitnodigen.
Het bedrag kunt u overmaken op rekening IBAN NL64 ABNA 0572 0142 28 t.n.v. L.R.A. Buijs ovv Golfdag Brandevoort + naam deelnemer(s).
Wij realiseren ons maar al te goed dat er mensen zijn die golfen en graag een vriend(in) of familie lid mee willen nemen. Wellicht een zakelijke relatie? Dat mag ook weer in 2019! U mag een niet-Brandevoorter uitnodigen om mee te doen of u mag als niet-Brandevoorter gewoon inschrijven. Wellicht maakt dat de motivatie om in te schrijven nog groter dan dat die al was. Dus wacht niet te lang met inschrijven maar doe het snel. Het is zo 24 augustus en voordat u het weet zitten alle flites vol en sluit de inschrijving.
In deze prijs zit inbegrepen: greenfee, driving range ballen, koffie en gebak bij aankomst, 3-gangen diner en gebruik van alle faciliteiten van de club.