Programma

We zijn weer druk bezig met de voorbereidingen van alweer de 14de editie van de bijna legendarische Goldag Brandevoort. Dat het ook op de golfbanen druk is blijkt uit de nieuwe datum voor 2018. Helaas waren alle weekenden in het voorjaar al volgepland op Het Woold, we hebben even naar alternatieven gekeken maar het concept op Het Woold is dermate mooi en uniek dat we daar toch ook dit jaar bij blijven. En ook de baan is natuurlijk een pareltje in onze nabije omgeving. We wijken nu dus uit naar de zomer en wel naar zaterdag 11 augustus 2018.
We realiseren ons dat dit nog in de zomervakantie is maar hopen toch op een mooi deelnemersveld en een prachtige zonnige golfdag.
Ook nu blijft de zondag weer vrij voor familie en vrienden, de zaterdag ochtend beschikbaar voor sporten, boodschappen doen of de tuin bijhouden en dan is er ’s middags genoeg tijd over voor een lekker rondje golf.
Het is weer een mooi en betaalbaar arrangement en hopelijk is dit ook dit jaar weer de garantie van een topdag. Er is een 18-holes wedstrijd in de spelvorm Texas Scramble zoals we gewend zijn.

Hoe ziet de dag er in grote lijnen uit ?

De baan is de hele dag open dus u kunt eerder komen om al te oefenen of in te slaan
vanaf 12.00 uur: ontvangst gasten met koffie en gebak en gelegenheid tot oefenen (range ballen worden ter beschikking gesteld door de organisatie)
12.45 uur: welkoms woord plus vertrek naar de holes
13.30 uur: Start 1ste flight 18-holes wedstrijd op de PAR 72 Vier Eijckenbaan (achter elkaar starten, om de 8 minuten)
ca. 18:00-19:00 uur binnenkomst en gelegenheid tot douchen en omkleden
Borrelgelegenheid
ca. 20.00 uur 3-gangen diner aan tafel en aansluitend de prijsuitreiking
ca. 22.00 uur: Einde prachtige golfdag

Voor eten wordt dus ook gezorgd. Er wordt een heerlijk 3-gangen diner uitgeserveerd na de wedstrijd in het prachtige restaurant van Golfbaan Het Woold.
De kosten voor deelname Golfdag Brandevoort 2017 bedragen € 72,50 per deelnemer aan de wedstrijd. Indien u lid bent van Golfclub Het Woold ontvangt u een gratis greenfee zodat u een andere keer kunt golfen en een relatie gratis kunt uitnodigen.
Het bedrag kunt u overmaken op IBAN nummer NL64 ABNA 0572 0142 28 tnv Golfdag Brandevoort
Wij realiseren ons maar al te goed dat er mensen zijn die golfen en graag een vriend(in) of familie lid mee willen nemen. Wellicht een zakelijke relatie? Dat mag ook weer in 2018! U mag een niet-Brandevoorter uitnodigen om mee te doen of u mag als niet-Brandevoorter gewoon inschrijven. Wellicht maakt dat de motivatie om in te schrijven nog groter dan dat die al was. Dus wacht niet te lang met inschrijven maar doe het snel. Het is 11 augustus voordat u het weet en zodra de flites vol zijn, sluit de inschrijving.
In deze prijs zit inbegrepen: greenfee, driving range ballen, koffie en gebak bij aankomst, 3-gangen diner en gebruik van alle faciliteiten van de club.